Qui sóc

Vaig néixer i créixer a Barcelona, on em vaig llicenciar en Filologia catalana (UB) i vaig fer un postgrau en Relacions Públiques (EADA). L’atzar em va portar als Pirineus, i ja en aquesta segona etapa de la meva vida vaig fer un postgrau en Estratègia i competitivitat regional (UPC), un postgrau en Direcció de comunicació (UPF) i un màster en Edició digital (UOC). 

M’agrada estar al dia, sóc inquieta i m’encanten les persones amb iniciatives, treballadores i que no paren fins a aconseguir allò que volen; m’hi entenc molt bé amb els petits emprenedors que desenvolupen activitats al territori, gent apassionada i tenaç que està construint un nou model de muntanya, un nou model de societat i un nou model de vida.

Després de set anys a Barcelona treballant a dues agències de comunicació, (D&D Grup de Comunicació i Intermèdia GdC), vaig estar durant més de 20 anys a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, com a responsable de l’àrea de Promoció Econòmica de la Ciutat. Des de l’Administració pública, vaig gestionar projectes turístics relacionats amb la neu, la gastronomia i les ciutats i vaig organitzar, gestionar i produir esdeveniments tan rellevants com la Fira de Formatges artesans del Pirineu, el Mercat medieval dels Canonges, fires d’art, d’artesania, mercats i projectes culturals i socioeconòmics.

Des del vessant de la consultoria privada, he desenvolupat projectes relacionats amb els àmbits social, editorial, cultural, gastronòmic, tecnològic, de la salut, la producció agroalimentària, l’associacionisme i la política.