Pack visibilitat

 Sents que, per molt bé que ho facis, no et coneixen prou, o prou bé? Sents que no et reconeixen el valor que aportes amb la feina que fas, que els teus productes no estan prou diferenciats? Penses que et miren i no et veuen, que passen pel davant i no aprecien les teves singularitats? Tens novetats i les vols explicar?

Fes-te visible. Inverteix en comunicació!

Et proposo un pla de comunicació concret i adaptat a la teva mida, que et diferenciïi dels teus competidors, que et permeti assolir els teus objectius i que s’adreci directament als teus públics. Et plantejaré una proposta que inclogui una acció que faci que es parli de tu. 

Aquesta oferta, què inclou?

 1. Estudi de posicionament
 2. Definició d’objectius
 3. Definició de públics
 4. Definició de missatge i lema
 5. Breu pla que inclogui estratègies, accions i canals
 6. Disseny i execució d’UNA ACCIÓ que faci que es parli de tu 
  • Nota de premsa
  • Gestió d’entrevista a un mitjà de comunicació
  • Organització d’un esdeveniment (inauguració, presentació…)
  • Redacció d’un article d’opinió
  • Reportatge fotogràfic

Vull ajudar-te a estar present en l’imaginari de la gent, que pensin en tu quan vulguin comprar un formatge, anar a un hotel o menjar en un restaurant, quan necessitin un massatge, que els tallin els cabells o quan els hi faci mal un queixal. Ets únic, tens una història i t’has de fer sentir. Perquè no solem triem un producte, un servei o una destinació de què no en sabem res. Triem en funció de les emocions que ens inspiren i de com ens impacta tot allò que hi ha al darrera.

HO FEM JUNTS?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *